Saturday, February 16, 2013

Berangan Pelamin Buatan Sendiri + Warna Tema..

Assalamualaikum ..
Tengok title entry ni .. koya .. perasan .. berangan .. hahaha .. disebabkan trah ni bakal sambung belajar jadi kewangan tersangat la semput untuk tempah pelamin yang grand-grand .. plus trah terasa nak buat pelamin sendiri .. simple but nice look pada mata sendiri .. trah tak risau sangat sebab adik trah tersangat la excellent bab ni .. timbul idea nak buat sendiri pelamin bukan apa .. tengok harga beribu tapi pas kahwin .. cam bagi free je duit kat tukang buat pelamin .. kedekut kan trah .. tapi bukan sebab tu juga .. banyak faktor ambil kira .. trah nak decorate sendiri pelamin .. bab baju tu kemungkinan tempah jahit jadi .. baju itu milik ku untuk selamanya .. hahaha .. bagi trah, trah dapat puaskan hati semua orang dan hati trah .. sekarang masa untuk pilih warna tema pelamin .. cam warna berkenan dah ada .. peach+turquoise ..


Nanti nak ushar-ushar jenis pelamin untuk tahun 2013 .. 



***Tengah buat research nanti .. leh research pasal pelamin ni sekali dan baju .. haahaha .. berangan  sat .. lalalalalala ..

1 comment:

decoraz reen said...

cantiknya gabungan warna ni.. thanks for the idea...boleh buat for my next pelamin...meh la tgk blog sy jgk...