Tuesday, April 2, 2013

DIY Bunga Kudusama

Assalamualaikum ..
Wah .. petang semalam kat dalam lab boleh pulak duk search-search bunga bikin dari kertas .. dan semalam apa lagi gigih la duk buat bunga tuh .. gigih pasal malas nak potong-potong kertas .. sekali .. pakai sticky note punya kertas .. hehehe .. dan gigih lagi bila kertas sticky note tu kecik .. dan hasilnya bunga kecik .. dan disitu kelecehan melanda .. dan lagi .. hasilnya dua kuntum je mampu buat .. almaklum la first time buat .. niat dihati nak buat banyak-banyak sambil teman kawan buat proposal dia yang nak kena submit hari khamis ni .. tapi dia pulak kecundang terlebih awal .. tu pun jenuh duk paksa bercakap-cakap supaya dia tak tidur awal .. ngeh ngeh ngeh .. dan take a look hasilnya .. snap gambar pencahayaan yang tersangat suram + kamera hp yang ikhlas tak ikhlas .. hehehe ..

Ni sticky note kecil .. 

Kelopak dia pun jadi la kecil ..

Jenuh nak cantum benda ni .. sakit jejari ku ..

Still tak cantik sebab susah sangat nak cantum .. 

Yang besar senang lak nak cantum .. 
tapi yang kecil betul-betul menguji ketahanan ..


***Nanti nak try buat bunga lain pulak .. 



1 comment:

azlina razak said...

amboii..kretipnye diaa.