Sunday, June 2, 2013

Allah Beri Petunjuk Lagi..

Assalamualaikum ..
Semalam .. entah nape hati ini tergerak nak bukak FB yang memang trah buat untuk skodeng orang yang trah nak skodeng .. dan trah tak pernah jangka kegunaan FB untuk skodeng menjadi kenyataan .. dan trah kena terima sebuah kenyataan yang pertunangan kami hanya untuk dia main-main sahaja .. nak tahu kenapa?

Nak ambik kau .. trah dah print screen FB perempuan itu .. siap letak nama full lagi my ex-tunang ..
trah tak kisah dorang nak sambung balik .. tapi tarikh tu .. mak trah pulangkan balik cincin dia setelah dia datang hantar cincin hari ahad(19hb5) .. dan the best part .. dorang dah jumpa semula sebelum dia hantar cincin itu kat rumah trah .. terbaik betul lakonan mereka ini .. fuh .. 

.. sebab dia sayangkan perhubungan dia yang 8tahun itu .. trah terima hakikat itu sebab dorang berkawan lama .. tapi tolong  jangan buat trah camni .. jangan libatkan trah dalam hidup awak andai awk sayangkan hubungan awak tu .. sampai hati awak .. dan sampai hati awak lagi buat saya kelihatan buruk pada pandangan keluarga awak .. Yaallah semacam apakah dugaan mu ini .. tak pernah ku terfikir .. dulu memang trah fikir positif tentang dia .. tapi bila makin lama  makin terang apa yang sedang berlaku .. sememangnya trah tak pernah salah .. yang salah hanya kamu dan kamu .. trah rasa cam sayang cinta trah ni dipermainkan .. masalahnya benda ni dah melibatkan keluarga .. nasib baik apa yang berlaku terjadi masa trah kat kampung .. jadi trah ada bukti yang trah tak salah .. buktinya mak trah tahu dan dengar .. so, jangan nak salahkan trah kerana buat selamba pasal pertunangan itu .. sebab kesalahan tu awak letak kat saya .. terima kasih kerana cinta dan sayang yang palsu awak berikan .. keluarga saya mengetahui hal tentang awak .. tapi mereka diamkan .. kerana kami tahu kami di pihak yang benar .. dan jangan la kamu membohongi .. kelak bohong itu akan membayangi kehidupanmu .. TERIMA KASIH CINTA ..

No comments: