Thursday, October 27, 2011

Napa saya tak suka meeting?

Assalamualaikum...

cmni lebih kurang meeting....hukhuk

hari ni hari kamis..
seperti biasa dalam kalendar-ada meeting...
menunggu email masuk bagitau meeting cancel...
minggu lepas berjaya dapat email tu...
tapi minggu ni cam harapan je nak dapat...
nak tau sebab pe??
big boss ada kat biliknye...
harapan la...
melainkan tertiba dia tak dapat nak join...kahkah...
otak asyik fikir camtu je...

nape saya tak suke meeting??
1. saya tak tau nak update kat bos...(bajet 'project' sudah siap)...
2. ..saya ni...tak reti cam omputih...

tu 'my big problem'....seetengah orang cakap tu 'small thing' je...
how come...
when small thing become big things....

dalam meeting rasa cam nak nyorot kat bawah meja...
dan paling suke klu bos cakap banyak-banyak....

that all la for now...
nanti update lain...
cter benda lain pulak...
cter bab jalan2....weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

3 comments:

Eyda Syahida said...

tak suke gak meeting. boring! huhuhu

athirah said...

boring xpe.duk dgr...tadah telinga...jgn blur xtau nk ckp pe..

Qaseh Qistina said...

sy suka meeting sbb selalu meeting sy cancel..teehee..

tapi kalau x cancel, kadang tu dap dup dap jugak jantung..pada hal xde ape pon..