Saturday, July 14, 2012

Saturday I'm Working!!

Assalamualaikum ..
Waduh!!Waduh!!
Disaat-saat akhir petang semalam trah dapat info .. katanya part paling penting tak siap lagi .. sepatutnya dah kena siap minggu ini .. tetapi bayangkan macam mana nak siap .. minggu tu la nak study benda baru .. minggu tu juga la nak pulun buat .. peluk ketiak juga .. jadi, kena kerja di saat orang lain bersantai-santai dihujung minggu trah terpaksa pergi kerja .. yang paling sedih sebab trah sudah berjanji dengan kawan-kawan untuk 'dating' dekat Jalan TAR .. namun apa daya .. trah tak bisa melawan takdir Allah untuk trah bekerja hari ini .. sedih kot! .. kakak ipar dan abang pun ajak pergi main bowling semalam .. cancel juga nampaknya .. terbantut perancangan cuti ku .. tak apala mencari rezeki yang halal tak semudah yang kita sangkakan kan kan ..





***redha kerana trah tahu Allah menjanjikan yang terbaik untuk trah .. 




3 comments:

QweensheesZ said...

xpe boling tu,,boleh maen hai laen..hhu^^
http://myhuhuhabuu.blogspot.com

Ariff Budiman said...

Salam
Kerjakan ibadah. Di Penang hari PH. Saya kerja namun anak2 berada di Cameron Highland...Sedihnya

Qaseh Qistina said...

nasib la x p jalan TAR pon hari ni..jem gle.sesak kot