Tuesday, June 12, 2012

Nape bos kasi sebiji coklat kat semua orang?

Assalamualaikum .. tertiba pembantu pejabat duk passing-passing sebiji gula-gula mentos kat semua orang .. katanya bos Dr Thed kasi .. sebelum ni memang trah tau ayah dia dah meninggal .. ada la wat pungutan derma .. trah tau Dr Thed  tu kaya orang nya .. tapi mungkin mau tunjuk show simpati pekerja kat bos .. semua orang kasi la derma .. mungkin dia kasi coklat mentos sebagai tanda penghargaan la kot .. Entahla nak komen bebanyak tak tahu pulak .. apa-apa pun terima kasih kerana bagi gula-gula ni ..






6 comments:

Ariff Budiman said...

Salam
Itu sebagai penghargaan kut tapi tak kanlah gula2 mentos je. He he. Sangka baik...

athirah said...

Wasalam...alamak..lupe...baik!bersangka baik...

fadh leyanie said...

dapat coklat mentos ok la,,tapi kalau dpt coklat cadbrry lg best..

uncle said...

mentos????? huk alaa..kasilah cokelat..koman-koman pun fererro rochet tu ker...baru lah ada style..

♥e'in♥ said...

kite punye xde ke? huhu

athirah said...

fadh leyanie:untungla dpt coklat tu..

Uncle:style la eh...nsb baik orang bagi..kihkih...padahal masa dpt tu semua bdk2 opis gelak2 je

e'in : ada2..kat kedai..heehe