Wednesday, June 13, 2012

Team bola sepak baru tahun ini .. Alhamdulillah ..


Assalamualaikum .. Alhamdulillah .. besar sungguh rahmat mu .. double triple kegembiraan daku kehadrat Ilahi kerana dengan kekuasaannya selamat semua empat orang sepupu ku melahirkan anak-anak mereka .. menarik betul kelahiran kali ini .. ini kerana terdapat persamaan dan berkongsi persamaan antaranya :

1. semua lelaki ..
2. dua sepupu sebelah abah trah dan dua sepupu sebelah mak ..
3. dua sepupu beranak normal dan dua lagi beranak melalui caeser(pembedahan) ..
4. berkongsi due bulan yang hampir sama bulan 5 dan bulan 6
5. dua anak sepupu lahir di negeri kelate dan dua lagi luar negeri kelate ..

empat sepupu tapi dapat total semua anak sepupu lelaki trah lima orang tau .. salah sorang sepupu ku dapat kembar lelaki .. due date sepatut bulan mei tapi disebabkan ibunya tak dapat nak tampung kembarnya terpaksa la dibuat pembedahan dilahirkan awal bulan April .. kiranya pra matang la ..

Pasangan : Rosnita dan Mohd Shafiza
Anak : Adam Danish, Adam Darwisy 
Berat : 1.54kg dan 1.94kg
Tarikh lahir : 06 April 2012
Delivered : Caesar


Pasangan : Rosmaini dan Redzuan
Anak : Muhammad Amsyar
Berat : 3.23kg
Tarikh lahir : 03 Mei 2012
Delivered : Normal


Pasangan : Azli dan Ety
Anak : Afeey Faaeq
Berat : -
Tarikh lahir : 21 Mei 2012
Delivered : Normal


 Pasangan : Azila dan Zakiran
Anak : Zharif Danial
Berat : 4.2kg
Tarikh lahir : 11 Jun 2012
Delivered : Caesar


***Alhamdulillah .. ku tumpang gembira .. syukurrr .. 
semoga ibu bapa mereka dapat mencorakkan baby yang suci bersih ini dengan iman yang kukuh .. 
aminn...







6 comments:

Ariff Budiman said...

Salam
Waa...tahniah2 kerana dapat menubuhkan 1 team bola

AyaZuki Is Cullen said...

banyaknya baby..nanti xtau nak main dengan yg mana..suka bau baby.wangi..hee..tahniah!

Nyue said...

wah baby..kita suka baby..cute je

eMMe said...

wow! meriahnye... bertambah anak sedara kan athirah... soronok la, raya tahun ni, kutip duit raya la yea... ade baby kembar tu... bestnye.. pasni saya la menyusul..

Athirah? bujang lagik ke?

athirah said...

eMMe:ye Athirah bujang lg..calon pun tak tau kat mana lagi..bagi la chance kat mereka yang dah sampai jodoh..;)

ZiErWa zAiNaL said...

syoknye.. pling best bile kembar.. wah.. zz suke kembar.. hehe..
tpi sedih zz xde lgi sepupu yg dh kwin.. belah ayah zz cucu sulung.. belah mak zz no 4.. dan sepupu pertama bru 24 thn.. hehe