Sunday, November 13, 2011

Penat=Hari ini, Takut=Hari esok

Assalamualaikum...
hari ni sangat penat....
hari minggu saya melakukan aktiviti jalan-jalan kenduri....
bermula perjalanan pada petang jumaat...dari
Kulim - Kuala Kangsar - Parit - Lumut - Parit - Ayer Tawar - Lumut - Kulim...
perjalanan yang memerlukan perhatian yang serius...(bawak anak dara orang)...
tapi saya rasa 'more confident' dalam pemanduan saya....
insyaallah....saya 'plan' mau balik kampung dengan kereta....
tapi perjalanan agak mencabar....Kulim - Baling - Grik - Machang.....
mencabar tang berbukit....fuh!!!


Untuk hari esok...saya rasa takut sangat...
projek saya, client mau tengok...
tapi ada error pulak....tak tau sempat ke tak besok untuk betulkan...
nak pergi malam ni...agak takut sebab...opis kan..entahla...
tak pe...saya berharap sahaja...berharap semua menjadi untuk esok....amin...
semoga Allah memudahkan segalanya....amin...

saya mau 'sleeping beauty'...sudah tidak tahan dah..mata pedih(ngantuk).....badan penat....

2 comments:

Qaseh Qistina said...

dah buleh balik klate ngn keta sendiri dah nih..hehe...

kai said...

salam tuan rumah..
anda di jemput untuk event anjuran saya! sila klik SINI