Tuesday, November 8, 2011

Tertinggal lakukan rutin harian....

Assalamualaikum...
hari ni hari pertama masuk opis semula setelah 4hari cuti...
rasa lain macam ni pagi-pagi masuk opis...
merasakan sunyi....

hari ni hari dinanti ada keje nak kena settlekan...
sampai pagi pukul8.15pagi..
terus buka email then...duk tengok email ralit pulak duk ushar2 email ni...
banyak betul emailnye...
tapi mataku tertancap kat email folder 'testing' dan 'group'...
testing untuk program ku.yang setiap hari running...
group pulak tu khas dari my SUPERvisor tersayang...

pe lagi group la menjadi keutamaan....
my SUPERvisor suruh proceed program kat server...
tapi tarikh tu 3hb11....maknanye hari kamis ...tapi pukul6.15petang....
time tu aku dah balik umah kot...hehehe...

tengah duk wat keje....
rasa cam ada sesuatu yang tak aku wat lagi...
pukul1300 baru perasan...rutin harian ku...
iaitu harian METRO....
pe kes terjadi semalam kat malaysia dan dunia...
jom terjah..KLIK DISINI!!!!

2 comments:

Izyan Masri said...

WHOAH.MASUK2 KEJE DAH BANYAK KENA SETTLEKAN EYH :D

athirah said...

iyo..byk kne settle sbb keje tertangguh hari jumat..dan rasanya tertangguh lagi...