Wednesday, December 7, 2011

Alhamdulillah....syukur padaMu...

Assalamualaikum...

hari ni dah 07 December 2011
aku merasakan aku sangat bersyukur kerana masih berada dibumi Allah...
Alhamdulillah...rasa syukur kerana selamat sampai drive dari Kulim ke Sintok...
Selamat sampai dengan si Kancil merah itu...
rasa gembira kerana Allah bagi si Kancil berjalan jauh...Alhamdulillah...

Alhamdulillah....Allah jua memberikan aku rahmat dan nikmatNya dengan memudahkan..
tujuan perjalanan ku ini..mempersembahkan hasil kerja 6bulan lepasku pada pensyarahku...
semoga Allah meneruskan kurniaanNya..
Syukur padaMu...Masyaallah...

semalam 06 December 2011
selamat berjaya menghabiskan praktikalku...
terima kasih kat mentor saya....Mr Kenny...
banyak betul 'advice' nya kepada ku..
Alhamdulillah...segalanya selamat menghabiskan....
yang best hari semalam...
dia belanje sempena kenaikan pangkatnya...
kat Pizza Hut...dengan menu terbaik...cheese....arghh!!...
memang best...tapi tak de gambar sebab aku...
susah sikit nak bergambar..
tak reti nak beria....kalu ada tukang beria...
aku ok je....hehehe...

****apa-apa pun best moment semuanya....semua berjalan lancar...Alhamdulillah...

2 comments:

aiEz said...

alhamdulillah...manfaatkan ilmu semasa praktikal tu ye...^^

athirah said...

insyaallah..akan digunakan sebaiknya...