Wednesday, December 28, 2011

Saya Sertai Bloglist Miss Nadya

Assalamualaikum...
segmen lagi...
yang aku tau tak sampai 10 segmen join...
hukhuk...
kali ni ditag oleh kawan ku ila..
then...
sape2 nak join leh klik link kat gambar bawah....


Syarat-syaratnya:


1)Buat satu entry dan letak tajuk ''Saya Sertai Bloglist Miss Nadya''
2)Linkkan ke entry nie...
3)Kalau sudi jadi lah follower Nadya...
4)Copy banner atas tu dan letak dekat entry Saya Sertai Bloglist Miss Nadya
5)Tag 2 orang kawan-kawan korang...Pastikan dorang tahu...
6)Letak link entry korang kt bawah nie...
7)Korang nak letak blog nad dalam bloglist korang pon boleh lagi nad suka..:)

tag: 1. Nabila - http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
       2. Light - http://lightshadow88.blogspot.com/


2 comments:

Miss Nadya said...

thanks sudi join..:)

dah masuk dalam bloglist nad dah..:)

p/s :: dah betukar domain..:)
www.nornadiah.com

Woofer Storm said...

gud luck ye..


follow sini^^