Thursday, December 1, 2011

Wake me up when December beginning...

Assalamualaikum...
HOHOHO...1Disember sudah.....
menghitung hari pulak nak habis kan praktikal ni..
Hari ni ada 'lunch appreciate' dengan geng praktikal with mentor dan manager...
hari ni jugak my mentor officially naik pangkat as manager...
sejak minggu lepas dia dah tak tegur saya dah....
sungguh sedih tau....
tapi tak apa...i tak kisah pun...sob sob...
apa-apa pun ku mengharapkan untuk terbaik dalam praktikal ni dan result praktikal ku...
wow...sungguh merisaukan dan sungguh memeningkan...untuk result praktikal..
sebab nak kena settle kan report, print semua bagai...

makin terasa kesedihan bakal meninggalkan Infineon Kulim...
walaupun 6bulan tapi penuh dengan kenangan...
kenangan perit untuk meng'encode'...
kenangan gelak ketawa serius time meeting...
macam-macam la...
apa-apa pun perjalanan aku bersama Infineon hanya setakat ini sahaja...
rezeki ku bukan dibumi Kulim...
mungkin ada dibumi Allah yang lain..

okla..tak mau tulis banyak-banyak..cukup sekadar ini...
cerita perjalanan ku untuk 6bulan di Infineon Kulim..
selepas ini di cerita habiskan masa di rumah dan kampung tercinta...

Ni bukan kampung ku tapi indah hijau warna nya......

2 comments:

Sayang_Cinta said...

dah nak abis ke alohla..sedih..hehe

athirah said...

iyola...sob sob..i will miss my bos...