Monday, April 30, 2012

Semangat cashout nuffnang pagi-pagi..

Assalamualaikum...
Pagi-pagi semangat pergi cashout nuffnang. Nak tahu kenapa hari ni?kenapa tak semalam, kelmarin? Sebab hari ni 30hb. Tunggu sebulan lagi baru dapat. Kalau wat awal bulan, lagi lama nak dapat. Jangan jeles, rm bukan banyak pun, sikit-sikit saja. Bukan apa, cash out siap-siap sebab tak tahan la tengok je duit tapi tak dapat guna. So cash siap-siap!!
Tengok..akaun nuffnang ku sudah kosong..


Siapa nak join nuffnang klik link ini...nuffnang.com


3 comments:

Ini Kisah Tia said...

duit nuffnang sedap kita rasa kalau peram lama-lama .. hehe :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM suka perap lelama... Dah juling br cash out

athirah said...

xsuke peram2..hehehe..xleh tgk mata gatal...jari pn sibuk nk cashout...hehhee..