Tuesday, April 24, 2012

Apa mahu jadi?


Assalamualaikum
Double entry ye hari ni.
Tak tahu nak bagitahu lawak ke tak. Ni konon dah siapla kerja. Nak send file by email kat my supervisor. Siap karang la ayat dalam BI ni. Saya dah la BI yang agak hancussss(failed), tak apala janji dia faham tapi faham ke..ikut diala janji send file tu. Lepas send email tu..pergi la saya berjoli-joli kejap kat internet(browsing je).

Setengah jam kemudian...

Then cuba tengokla semula email kot dia reply apa-apa nak kena betulkan. Pastu tekan la Send/Receive, woww...ada email!
Excited ni tengok...sekaliiiiii...pasal apa nama saya???
arggghhh!!!tidakkkk!!!

Adus email saya sendiri kat bahagian to....
Apa daaaaaaaaaaaa.....

Terus resend la kat dia semula.
Selalu memang dah selalu sangat dah send kat email sendiri. Kali ni betul-betul email sendiri la.Terbaikkkkk!!!

 
Teruk betul!boleh terlepas hantar kat diri sendiri.




***otak melayang-layang kat kampung.



1 comment:

Ini Kisah Tia said...

lah , dah terhantar pergi tempat sendiri? hehe