Tuesday, May 15, 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.

Assalamualaikum ..
Selamat pagi ..
Pepagi ni dah kena paksa join segmen ..
Memang dah lama tak join ..
Joinla segmen ni yer --edok reti nak promo ni..


 Klik la banner ni ye dan syarat-syarat penyertaan ada dibawah :

 


Syarat penyertaan :
1. Mestilah seorang blogger.
2. Follow blog Chegu Along.
3. Klik like pada page Chegu Along.
4. Pastikan tajuk entri : Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along.
5. Copy banner kat atas tu :  "Saya Blogger Hot" dan paste dalam entri anda.
6. Paksa 3 kawan anda join segmen ni. 
7. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah. (ruang lain, batal penyertaan. hahaha *kejam!*)
Ok bloggers! Cepat-cepat. Jangan lepaskan peluang ni. 5 hadiah misteri menanti anda! 
* Segmen akan terbatal dengan sendirinya jika penganjur mengalami kecelakaan atau kematian atau diisytiharkan muflis.
* Segmen akan dibatalkan sekiranya jumlah penyertaan kurang daripada 10 orang.
* Harap maklum. :)

Orang yang kena paksa join :

1. kotak bulat
2. Nabila
3. Ainaa

Sekian..

5 comments:

MawardiYunus said...

salam ziarah, dr segmen yg sama :)

http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

Qaseh Qistina said...

yeayyy..join jugak..heheh...klu join leh klik hari2 sini..ekekeke

5zol said...

dtg ziarah dri segmen yg sama.. ziarah je ni.. x wat ape2..

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

Pecinta pink^^ said...

salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

Che Rosliza Che mat said...

Dari segmen yg sama follow sini...